Rederier deltager i royalt besøg i Frankrig

  0
  REKLAMA

  ”Vi er glade for og stolte af at være en del af den danske delegation”, siger Mikkel Gleerup, CEO for Swire Blue Ocean, der er førende inden for transport, installation og service af havvindmøller

  Formålet med besøget, der finder sted i perioden 6-8. oktober, er at styrke samarbejdet mellem Danmark og Frankrig og understøtte danske virksomheders position på det franske marked. På besøget vil der være fokus på emner som sundhed, bæredygtighed og vedvarende energi, herunder havvind og den franske udbygning med energi på havet.

  Mikkel Gleerup er blandt talerne på tirsdagens debat om den fremtidige havvind-sektor.

  ”Jeg håber, vi kommer til at møde brugbare kontakter, og at mødet vil gøre vores ekspertise og højteknologiske installationsskibe endnu mere synlige i branchen,” siger Mikkel Gleerup, CEO for Swire Blue Ocean.

  Store franske investeringer

  Frankrig investerer kraftigt i grøn energi, og frem mod 2028 er de klar med en massiv udbygning på havet, som både indeholder planer om udbygning med flydende havvind og mere konventionelle havvindmøller.

  Derfor håber Maersk ærsk Supply Service, at mødet kan åbne op for et muligt fremtidigt samarbejde.

  “Siden 2016 har Maersk Supply Service aktivt forfulgt nye forretningsmuligheder og nye markeder. Flydende vindmøller er et af de lovende områder, hvor vores maritime ekspertise med fordel kan overføres. Frankrig har mange attraktive aktører på området, som er af stor betydning for os. Vi håber, at vores deltagelse i den royale forretningsdelegation kan understøtte vores indtræden i havvind og give os et bedre netværk blandt de franske interessenter,” siger CEO for Maersk Supply Service, Steen S. Karstensen

  Danske Rederier er sikker på, at deltagelsen i det royale besøg kan få stor betydning for havvind -industrien, som stadig flere danske rederier bevæger sig ind i.

  ”Danmark har en stolt tradition for at være førende inden for vedvarende energi, og derfor glæder det mig, at mange danske havvind-rederier er med helt fremme og verdensledende inden for de maritime operationer, der er tilknyttet havvindudbygningen,” siger adm. direktør for Danske Rederier, Anne H. Steffensen.

  ”Det royale besøg er en unik mulighed for at vise de danske kompetencer frem, få ny indsigt og knytte værdifulde kontakter”, siger Anne H. Steffensen.

  FAKTA:

  Frankrig er en vigtig handelspartner for Danmark og ikke mindst de danske rederier, som eksporterer for mere end 3,7 milliarder til Frankrig hvert år.

  (Visited 3 times, 1 visits today)