Opførelse af nyt DFDS-hovedsæde i gang

  0
  REKLAMA

  Det nye hovedkvarter kan huse op til 700 medarbejdere fordelt på ca. 12.500 m2, og ventes klar til indflytning primo 2022.

  Det bliver totalentreprenør NCC, der kommer til at opføre PensionDanmarks byggeri af et nyt domicil til rederiet DFDS på Marmormolen i København.

  ”NCC har udviklet et godt kendskab til PensionDanmarks tydeligt definerede krav til bæredygtige byggerier. Det betyder attraktive ejendomme, der er fremtidssikret gennem fleksible løsninger og meget høje krav til kvalitet og lave udgifter til vedligeholdelse og energiforbrug. Det betyder, at DFDS kommer til at flytte ind i særdeles attraktive rammer med de bedste forudsætninger for trivsel blandt deres medarbejdere, og at PensionDanmarks medlemmer kan forvente solide afkast fra investeringen i mange år frem”, siger adm. direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen.

  Domicilejendommen på molen bliver et fleksibelt byggeri, der omfatter stueetage til 5. sal samt kælder med parkering. PLH-arkitekter står bag bygningens design og udformning, der henter sin inspiration fra cruiseskibets strømlinede opbygning både inde og ude. De to nederste ’dæk’ i bygningen bliver til parkering, derover kommer tre dæk med kontorer og møderum, restaurant og et auditorium i to dæks højde med plads til 300 mennesker. På bygningens to øverste etager kommer der tagterrasser med udsigt over vandet i Nordhavnen.

  ”Vi deler ambitionen om at bidrage til en bæredygtig fremtid med PensionDanmark, som vi allerede har opført flere DGNB-certificerede byggerier for. Det bliver en usædvanlig bygning, der med sit maritime udtryk bygger bro mellem placeringen ved vandet og DFDS’ virke. Vi glæder os til at opføre dette spændende byggeri,” siger NCC Danmarks direktør, Palle Bjerre Rasmussen.

  Når DFDS flytter ind sit nye domicil på Marmorvej i Nordhavn i København bliver rederiet nabo til sin egen færgeterminal og FN-byen.

  Redaktionen

  (Visited 5 times, 1 visits today)