Skagen slår egen krydstogtrekord

  0
  REKLAMA

  Landgangsprocenten slog rekord med 90,8 i Skagen i den netop afsluttede sæson.

  “Vi kan jo se, at gæsterne skriver anmeldelser på Cruise Critic og andre medier, og det er nok mund-til-mund-metoden, der spreder rygtet om, at her virkelig er noget at komme efter,” siger Anne Sofie Rønne Jensen, cruise manager i Cruise Skagen.

  Knap 20.000 af gæsterne valgte at deltage i en af de ialt 627 arrangerede ture i bus, på cykel eller gåture i området.

  “Vi har fået en rigtig positiv feedback fra rederierne både på vores attraktioner og guider. Vi har fået specielt positiv feedback på vores besøg i hjemmet, hvor gæsterne går en tur i byen, og så kommer hjem og drikker kaffe hos et værtspar. Det er meget populært. Vi har også haft rigtig god feedback på vores tur om Anden Verdenskrig, hvor de er på Skagen Bunkermuseum, Bangsbo Fort og Bangsbo Museum i Frederikshavn,” fortæller Anne Sofie Rønne Jensen.

  Tal fra sæsonen viser også, at 106 ud af verdens 193 officielle nationaliteter har lagt vejen forbi Skagen.

  Et par afbud blev det til. Et enkelt på grund af vinden, mens sæsonens første skib, Viking Sky, måtte melde afbud på grund af det voldsomme vejr ud for Norges vestkyst, der førte til motornedbrud og en omfattende evakuering.

  Skagen åbner for en ny krydstogtsæson 29. marts, hvor havnen får besøg af det første af i alt 34 skibe, der foreløbig har planlagt at besøge Danmarks nordligste by.

  Kilde: Skagen Havn

  (Visited 1 times, 1 visits today)