World Maritime Day – dedikeret til kvinderne

  0
  REKLAMA

  “Ligestilling mellem kønnene er blevet anerkendt som en af de vigtigste platforme, som mennesker kan bygge en bæredygtig fremtid på. Det er et af FN´s 17 verdensmål, som lande over hele verden har lovet at gennemføre,” siger IMO´s generalsekretær Kitack Lim og fortsætter:

  “Kvinder i den maritime verden i dag er stærke, magtfulde og udfordrer konstant gammeldags opfattelser. Erfaringen fortæller os, at mangfoldighed er bedre – bedre for teamwork, bedre for lederskab og bedre for de kommercielle resultater. Den maritime verden ændrer sig. Og til det bedre. IMO og andre organisationer åbner spændende og givende karrieremuligheder for kvinder. Og en ny generation af stærke og talentfulde kvinder reagerer. De beviser, at i dagen verden er den maritime industri for alle. Det handler ikke om dit køn. Det handler om, hvad du kan udrette,” siger generalsekretæren i dagens anledning.

  Såvel IMO som International Chamber of Shipping (ICS) har produceret videoer om vigtigheden af at få flere kvinder ind i de maritime erhverv.
  Du kan se dem herunder.

  ICS video:

  Kilde: IMO

  (Visited 11 times, 1 visits today)