Maersk Drilling slanker topledelsen

  0
  REKLAMA

  Ændringen indbærer, at Maersk Drilling samler de kommercielle og tekniske funktioner under en hat i driftsorganisationen. Det sker ifølge virksomheden for at fremskynde udviklingen hen i mod en end-to-end levering af selskabet ydelser og for at øge driftseffektiviteten.

  Ny COO bliver Morten Kelstrup, der hidtil har været kommerciel og udviklingschef. Samtidig flyttes den hidtige CTO, Frederik Smidth, til leder af Integrity & Projects med reference til den nye COO. Brian Nygaard forbliver som chef for Global Business Solutions men, vil i fremtiden rapportere til selskabets CFO, Jesper Ridder Olsen.

  Topledelsen i selskabet består herefter af CEO, Jørn Madsen, Jesper Ridder Olsen, CFO, Morten Kelstrup, COO og Nikolaj Svane, der er chef for strategi og HR.

  “Den nye organisation understøtter vores strategiske ambition om ‘Smarter Drilling for Better Value’, der sigter mod at levere en stærk operationel præstation såvel som værdiskabende løsninger, der bygger på en kombination af teknologisk og forretningsmæssig innovation til gavn for vores kunder,” udtaler Jørn Madsen.

  “Jeg vil gerne takke Angela for hendes mere end fem års tjeneste og hendes betydelige bidrag til Maersk Drilling. Under hendes ledelse har vi gjort vigtige fremskridt på vores rejse mod bedre sikkerhed og har opretholdt en enestående operationel oppetid på vores rigge,” tilføjer topchefen.

  Ændringerne i topledelsen træder i kraft den 27. september.

  Kilde: Maersk Drilling

  (Visited 18 times, 1 visits today)