Ane Uggla stopper i Maersk Broker

  0
  REKLAMA

  Det var A.P. Møller, der i 1914 etablerede rammerne for det, der i dag er Maersk Broker. Oprindelig stiftede han to forskellige selskaber – A.P. Møller Køb & Salg og Befragtning & Klarering – der alene var ejet af skibsrederen og skulle operere uafhængigt af rederiet A.P.. Møller.
  Og det har selskabet gjort gennem hele sin historie, først med A.P. Møller for bordenden, siden Mærsk Mc-Kinney Møller og indtil nu med Ane Uggla.

  Ejerskabet ligger fortsat hos familien, ligeligt fordelt mellem de tre Mærsk-døtre, Ane, Kirsten og Leise, men nu vil Christian Mærsk Mc-Kinney Møller Olufsen være alene om at repræsentere familien i selskabets bestyrelse.

  Maersk Broker kom ud af 2018 med et overskud på 55 millioner kroner, en pæn fremgang i forhold til overskuddet på 44,9 millioner kroner i 2017.
  Resultatet blev da også betegnet som “tilfredsstillende” af selskabets CEO, Anders Hald.

  Redaktionen

  (Visited 13 times, 1 visits today)