Flere sanktioner mod Iran efter angreb

  0
  REKLAMA

  Det var i alt 18 droner og syv krydsermissiler, der ifølge Saudi Arabien blev brugt ved angrebet mod landet.Og ifølge det saudiarabiske forsvarsministerium kom angrebet “nordfra” – og dermed ikke fra Yemens houthi-oprørere, der fra starten tog skylden for angrebet, der ramte omkring halvdelen af Saudi Arabiens olieproduktion.

  Men Saudi Arabien kunne ikke fremlægge noget endegyldigt bevis for, at det kom fra Iran. Derfor fortsætter undersøgelserne. Heller ikke præsident Donald Trump ville konkludere, at var Irans skyld og præsidentens trussel om flere sanktioner mod landet blev ikke præciseret, skriver CNN.

  Men det vil ske indenfor de næste 48 timer, sagde præsidenten onsdag. Den amerikanske udenrigsminister Mike Pompeo er landet i Saudi Arabien, hvor han drøfter situationen med landets kronprins, Mohammed bin Salman.

  Udenrigsministeren kaldte i går angrebet mod Saudi Arabien for “en krigshandling”, men lovede ifølge CNN ikke noget militært svar eller fremlagde beviser for, at angrebet kom fra iransk territorium.

  Redaktionen

  (Visited 8 times, 1 visits today)