Norden opruster indsats mod udledninger

  0
  REKLAMA

  “Vi vil yderligere forstærke vores indsats for at lede shipping-industrien mod en renere fremtid og tilbyde vores kunder CO2-neutral transport. Vi er nået langt ved at øge vores brændstofeffektivitet, men der er behov for initiativer som eksempelvis at teste nyt CO2-neutralt brændstof for at nå målsætningerne”, siger adm. direktør Jan Rindbo, med henvisning til verdens første kommercielle testsejlads på 100% på CO2-neutralt biobrændstof, udført af Norden.

  Den nye funktion vil blive varetaget af Henrik Røjel, der kommer fra en stilling som Senior Performance Manager i Norden’s Fuel Efficiency afdeling, som han har været med til at etablere.

  I den nye funktion skal han lede Norden’s dagsorden indenfor nedbringelsen af CO2-udledninger og accelerere indsatsen i udviklingen af CO2-neutral transport til rederiets kunder og sikre, at alle initiativer vedrørende nedbringelse af CO2-udledninger bliver koordineret og prioriteret.

  “Min ambition er at arbejde for at gøre en forskel,” siger Henrik Røjel.

  “Jeg ser frem til at kunne trække på den store viden og erfaring i hele virksomheden og lede Norden fremad og samarbejde med industrien om at skabe reelle og varige resultater.”

  Indsatsen for at nedbringe CO2-udledninger er centreret omkring projekter på kort og mellemlang sigt og vil som hidtil trække på ekspertviden internt i organisationen.

  Kilde: Norden

  (Visited 6 times, 1 visits today)