Specielt skib skrottes – helt uden svineri

  0
  REKLAMA

  Skibet blev bygget til DFDS´s 150 års jubilæum og har fra 2016 til 2019 været rundt i hele Europa, hvor det har tiltrukket sig opmærksomhed, spredt glæde og medvirket til at gøre DFDS-brandet mere kendt.

  Det handler selvfølgelig om det største Lego-skib, der nogensinde er bygget, Jubilee Seaway, der nu har udtjent sit formål.

  Det blev i sin tid designet af Jesper Aagesen, der er chef for nybygningsafdelingen i DFDS og blev samlet af medarbejdere på 70 forskellige DFDS-lokationer.

  Det færdige skib var godt 12 meter langt og blev efter “søsætningen” 7. august 2016 optaget i Guiness Book of Records som verdens største Lego-skib.

  Siden har det været rundt i hele Europa og besøgt stort set alle de havne og lande, som DFDS skibe anløber. Men nu er det slut.

  “Vi har vedligeholdt og repareret hende omhyggeligt, men skibet har haft et travlt og produktivt liv og nu er tiden inde til at recycle hende og omdanne plastikken til nye Lego-klodser og måske endda til et ny Lego-skib,” siger Sys Gram, der er marketingkoordinator i Lego.

  “Men det afhænger af, om der er noget plastik tilbage, fordi klodserne vil blive solgt til Lego-fans under en fan-weekend i Skærbæk Center i Jylland af frivillige fra DFDS. Overskuddet vil blive givet til velgørenhed i overensstemmelse med vores CSR ambitioner, siger hun.

  (Visited 11 times, 1 visits today)