CMA CGM flytter flere containere

  0
  REKLAMA

  “Denne positive trend, der er over markedets, er drevet af stærk vækst på intra-regionale ruter og ruterne til og fra USA, som fortsat er særligt dynamiske, skriver CMA CGM i regnskabsmeddelelsen.

  For rederiforretningen voksede det justerede driftsresultat (EBITDA) med 60 pct. fra 214,6 mio. dollar til 343,6 mio. dollar. Rederiets spareprogram førte til en reduktion af omkostningerne pr. fragtet container med 51 mio. dollar i 2. kvartal i forhold til årets 1. kvartal.

  “Gruppens shippingaktiviteter var fortsat stærke i andet kvartal med betydelige forbedringer i de fragtede volumener og i indtjeningen, hvilket gjorde shippingaktiviteterne i stand til at postere et positivt nettoresultat,” skriver rederiet.

  Nettoresultatet i containerforretningen faldt dog fra 22,7 mio. dollar i 2. kvartal i fjor til 2,3 mio. dollar i år.

  CMA CGM tror på et bedre resultat for resten af året og peger i den forbindelse på, at erhvervelsen af CEVA Logistics “gradvist vil gøre det muligt for gruppen at få fordele af et mindre volatilt og mere diversificeret miljø end den maritime sektor.”

  Redaktionen

  (Visited 5 times, 1 visits today)