Voksende underskud i Royal Arctic Line

  0
  REKLAMA

  ”Udviklingen i Royal Arctic Line er fortsat positiv i 1. halvår af 2019. Vi har en pålidelighed i forhold til sejlplanerne, godt hjulpet af et forår, som har været uden de store udfordringer med vejret”, skriver rederiet i en kommentar til halvårsregnskabet, hvor der også gøres opmærksom på, at ”den høje sæsonvarians i Royal Arctic Lines fartsområde betyder, at 1. halvår typisk indebærer et underskud, som indhentes i 2. halvår”.

  I 1. halvår af 2019 udviste driftsresultat (EBITDA) et underskud på 18 millioner, (inkl. Arctic Umiaq Line), hvilket er 7 millioner kroner mere end i samme periode i 2018. Indeholdt i dette er dog en hensættelse på 16,7 millioner relateret til usikkerhed omkring meromkostninger omkring skibsdesign ved Nodosa skibsværft i Spanien, hvor to af rederiets bygdeskibe er ved at blive bygget.

  ”Selskabet starter året godt, godsmængderne har også set en god stigning. Dette skaber de bedste betingelser for vort virke, både i nuet, men også for fremtiden”, hedder det videre i regnskabet der slår fast, at forventningerne til helårsregnskabet er uændrede.

  Kilde: Royal Arctic Line

  (Visited 6 times, 1 visits today)