Stena Bulk-chef i møde med iransk minister

  0
  REKLAMA

  Den iranske udenrigsminister gæstede Sverige for bilaterale samtaler med den svenske udenrigsminister om regionale og internationale emner, herunder sikkerheden i Den Persiske Golf.
  Og besøget gav Erik Hanell mulighed for at mødes med udenrigsministeren for at appellere til frigivelse af besætningsmedlemmerne på Stena Impero.

  “Vi havde en konstruktiv dialog og vi delte informationer om sagen. Det var vigtigt for os at understrege vigtigheden af frigivelsen af de 23 besætningsmedlemmer fra Indien, Rusland, Letland og Filippinerne, der nu har været holdt ombord i næsten fem uger, og hvis familier er ekstremt bekymrede over situationen for deres kære. Også for frigivelsen af det svensk ejede Stena Impero,” hedder det i en udtalelse fra Hanell på baggrund af mødet tirsdag.

  Stena Bulk topchefen takkede den iranske udenrigsminsiter for at have givet ambassade-repræsentanter fra de berørte lande adgang til skibet og for at have givet besætningsmedlemmerne mulighed for at ringe hjem.

  Stena Bulk har tidligere skrevet til alle de lande, der har landsmænd ombord, for at få deres støtte til frigivelse besætningsmedlemmerne.

  Kilde: Stena Bulk

  (Visited 5 times, 1 visits today)