Godt år for den flydende schweizerkniv

  0
  REKLAMA

  “Med Esvagt Innovator kan vi løse opgaver, man før skulle bruge flere skibe til. Skibet løser bl.a. opgaver som PSV (Platform Supply Vessel), standby, forsyninger, cargohåndteringer, launch and recovery af ROV, re-lokering og vedligehold af SAL-system, har plads til op til 13 besætningsmedlemmer og 36 teknikere og kan desuden håndtere en vis mængde råolie i forbindelse med hose end valve-inspektion på dækket”, siger skibets kaptajn Jesper Møhring.

  “Hess satte barren højt med skibet, og det første år har vi været i stand til at skubbe til grænsen for, hvad man kan med ét skib. Skibet er det første, vi har bygget, som har cargo-rail-kraner og integreret A-ramme. Det er teknisk udfordrende, bestemt – men vi leverer varen”, siger kaptajnen.

  Esvagt har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs og servicerer både olie & gas samt offshore vindindustrien.

  Esvagt har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.

  Kilde: Esvagt

  (Visited 8 times, 1 visits today)