Biler mast mod færgeloft ved en fejl

  0
  REKLAMA

  ”Vi har desværre haft en potentiel alvorlig hændelse på færgen Prinsesse Isabella i dag, skriver Carsten Kruse, færgedirektør ved Samsø Kommune, på rederiets Facebook-side.

  Prinsesse Isabella var ved at blive tømt for biler da ulykken indtraf. Syv biler på hængedækket blev ved en menneskelig fejl kørt længere op med færgens loft i stedet for ned mod færgedækket.

  ”Der sad passagerer i alle bilerne, da det skete, men heldigvis kom ingen fysisk til skade”, siger Carsten Kruse til TV2/Østjylland.

  På havnen i Sælvig fik alle de berørte passagerer efterfølgende talt hændelsen igennem og bilerne blev tjekket af mekanikere, for at afgøre, om der var sket skader, som gjorde det farligt for bilerne at køre videre.

  ”Vores forsikring betaler selvfølgelig alle skader og passagererne har også mulighed for gratis psykologhjælp”, siger Carsten Kruse.

  Myndighederne har været inde over hændelsen, og Søfartsstyrelsen har givet rederiet tilladelse til fortsat at bruge hængedækket på færgen, da der var tale om en menneskelig fejl.

  Kilde. TV2/Østjylland

  (Visited 7 times, 1 visits today)