Robuste HMI’er til hårde industrielle miljøer

  0
  REKLAMA

  De udvidede miljømæssige egenskaber omfatter driftstemperaturer fra -30 ° C til + 70 ° C, høj vibration og høj kapslingsklasse. X2 extreme paneler fås i 7, 12 og 15 tommer, alle i 3 versioner: Standard versioner, high-performance versioner og fuldt kapslede high-performance versioner. High-performance og fuldt kapslede versioner tilbydes begge med skærme med høj lysstyrke og valgfri integreret CODESYS PLC-funktionalitet.

  Forberedt for ethvert miljø
  X2 extreme omfatter alle certifikater, bl.a. UL, CE, FCC og KCC certificering og udvidede klasser af marine certificeringer i form af cUL, DNV, GL, LR, ABS, KR, mutual recognition. X2 extreme paneler leveres tilbyder også UL Klasse I Div 2, ATEX Zone 2, ATEX Zone 22, IECEx Ex nA IIC Gc, IEC 60079-0, IEC 60079-15 certificeringer til sikker drift i farlige områder.

  Fuldt kapslede versioner
  Fuldt kapslede versioner med M12-konnektorer holder IP66, NEMA 4X / 12 og UL Type 4X / 12 kapslingsklasse for hele produktet og er i overensstemmelse med ATEX Zone 2 og ATEX Zone 22 certificering.

  Integreret CODESYS control
  X2 extreme paneler tilbyder integreret CODESYS PLC funktionalitet til kompakte automatiseringsløsninger. Den valgfrie styringsfunktionalitet ved CODESYS kører på dedikerede CPU-kerner for sikker og hurtig programafvikling.

  Custom design or non-branded
  Synliggør dig brand, eller vælg helt neutrale X2-paneler med specialdesignede eller neutrale frontfolier, som alternativer til standardvarianterne af Beijer Electronics.

  Stærk. Stilet. Smart.
  X2 extreme familien er en del af den nye X2-serie, den seneste generation af HMI’er fra Beijer Electronics. X2-serien omfatter fem produktfamilier, der kombinerer godt design med stærk ydeevne til at optimere til dine HMI-løsninger.

  Smarte integrerede løsninger
  X2 extreme paneler anvender standardversionen af iX HMI software. iX kombinerer førsteklasses grafik og smarte funktioner, der giver intuitiv drift og næsten grænseløs tilslutning med et stort antal drivere for stort set alle PLC-typer. Anvend WARP Engineering Studio til at skabe integrerede automatiseringsløsninger hurtigere, bedre og nemmere end nogensinde før.

  Beijer Electronics
  Lykkegårdsvej 17, 1
  4000 Roskilde
  www.beijerelectronics.dk

  (Visited 7 times, 1 visits today)