Flere beskæftigede i dansk søfart

  0
  REKLAMA

  ”Det er glædeligt at se, at de danske rederier har så godt gang i forretningen, at de har brug for flere gode folk til at løfte opgaverne,” siger Anne H. Steffensen, der er administrerende direktør i Danske Rederier.

  Nye tal fra Danske Rederier viser, at der i 2019 er 24.437 personer ansat hos medlemmerne af organisationen. Det er en stigning på 1.487 personer svarende til 6 procent. En stor del af den vækst er drevet af aktiviteterne til søs, hvor der i år er kommet 856 flere søfolk, heraf 108 danske.

  Antallet af landansatte er i 2019 vokset med 631 mennesker til 6.788 personer. Heraf er de 408 nye landansatte kommet som følge af nye medlemmer i Danske Rederier, mens de 223 andre nyansatte er udtryk for organisk vækst.

  ”Vi har som et strategisk mål, at vi både skal bevare vores andel af danske søfolk på skibene og samtidig have flere landansatte på kontorerne i Danmark. På begge områder leverer vores medlemmer i 2019, så jeg er selvfølgelig glad for, at det ser ud til, at vi er godt på vej mod vores mål,” siger Anne H. Steffensen.

  (Visited 4 times, 1 visits today)