Trump koster Miami´s “Big Three” kassen

  0
  REKLAMA

  Cuba var efter at præsident Obamas igen tillod amerikanere at besøge øen blevet en populær krydstogtsdestination for amerikanske turister. “The Big Thriee” – Carnival Corp, Royal Caribbean Cruises og Norwegian Cruise Line Holdings kommer nu til at betale dyrt for Trump´s pludselige forbud.

  “Det handler om, at de i praksis mister hele den omsætning, der er forbundet med krydstogterne, men uheldigvis ikke slipper for alle omkostningerne, specielt ikke i forhold til løn til de ansatte,” siger Chris Woronka, der er analytiker i Deutsche Bank til TradeWinds.

  Trump´s stop for krydstogter til øen kom i kølvandet på Cubas kommunistiske styres støtte til Maduro-regimet i Venezuela. Og det pludselige forbud påførte rederierne store udgifter til refusion af billetter og ombookinger og vil lægge en dæmper på den fremtidige indtjening, forudser analytikeren.

  Det skyldes, påpeger han, at krydstogterne til Cuba var prissat i den høje ende med større indtjening til rederierne, end de gennemsnitlige rejser.
  Ud over de direkte omkostninger skal rederierne nu i gang med at bruge penge på at etablere alternative rejseruter og på de marketingaktiviteter, der nødvendigvis må følge.

  Kilde: TradeWinds

  (Visited 7 times, 1 visits today)