Beruset russisk kaptajn dømt i Svendborg

  0
  REKLAMA

  Politiet blev kl. 21.36 den 21 februar i år alarmeret af MAS-vagten hos Forsvarets Maritime Assistance Service, fordi fragtskibet Eems Carrier var sejlet på grund ved Spodsbjerg på Langeland efter en meget slingrende sejlads.

  Det lykkedes i første omgang for den berusede 49-årige russisk kaptajn at få skibet af grunden. Han blev dog beordret til at kaste anker, indtil fartøjet var blevet undersøgt for skader på skroget og mulige lækager. Kaptajnen blev taget med til politistationen i Odense, hvor en blodprøve bekræftede, at han var spirituspåvirket.
  Da promillen var under 2,0 kunne kaptajnen ikke tilbageholder, men anklagemyndigheden fik lavet en aftale med ham om, at sagen kunne føres unden hans medvirken.

  Og det skete så i går i retten i Svendborg.

  TV 2 / Fyn

  (Visited 6 times, 1 visits today)