600.000 containere snart on-line

  0
  REKLAMA

  Digitaliseringen af shippingindustrien har som bekendt taget tid. Lang tid. Men nu har industrien nået point-of-no-return i forhold til at sikre konnektivitet for de fragtede containere, fastslår Sea-Intelligence.

  Analyseselskabet peger på, at Hamburg Süds flåde af kølecontainere allerede er blevet udstyret med online-sporingsudstyr, mens Maersk, MSC, CMA CGM alle har bestilt hver 50.000 tracking devices fra Traxens.
  Hapag-Lloyd siger, at de har bestilt udstyr til alle rederiets 100.000 kølecontainere og tilføjet, at nogle af rederiets almindelige containere måske også bliver udstyret med sporingsudstyr.

  “Hvis dette tilfører den værdi, som alle tror vil blive tilfældet, er vi helt klart forbi point of no return, hvor der vil opstå en konkurrencepres på alle rederier om at tilbyde denne service,” hedder det i udtalelsen fra Sea-Intelligence.
  Det vil samtidig også betyde, at sporingsudstyr ikke længere bliver kan betragtes som et value-add, men som en helt nødvendig feature for overhovedet at være konkurrencedygtig, lyder vurderingen.

  Kilde: Splash

  (Visited 6 times, 1 visits today)