DMF 2020: Salg af stande er gået i gang

  0
  REKLAMA

  “Vi er meget glade for og stolte over, at BellaCenter har valgt at tage Danish Maritime Fair til sig, og give messen den styrke og internationale profil den har brug for”, siger Rene Wittendorff, CEO for DMF 2020.

  “Danmark er en stor og stærk søfartsnation med lange traditioner, og vi fortjener at have en messe der afspejler vores stærke kompetencer og centrale placering i den internationale maritime verden”.

  Den første stand på DMF 2020 blev allerede solgt i slutningen af marts, hvor BellaCenter afholdt et informationsmøde for en række maritime stakeholders.

  Standen blev købt af svenske værft Oresund DryDocks, der med udgangspunkt i Landskrona servicerer en stort antal skibe hvert år

  Standplanen indeholder 162 stande, og er opbygget dynamisk så den kan tilpasses ethvert behov. Standene sælges efter først-til-mølle-princippet.

  Halplanen opererer med gangbredder på 3 og 6 meter, hvilket giver et kompakt udtryk der bidrager til besøgeroplevelsen. For at lette adgangen til messen vil der for første gang være gratis adgang for alle registrerede besøgende.

  På kick-off mødet blev der ud over standplanen også orienteret om det planlagte konference-, workshop og eventprogram – der afvikles sideløbende med DMF 2020. Kendetegnende for programmet er, at samtlige aktiviteter finder sted i BellaCenter og er indbyrdes koordineret. Der er lagt op til tre halvdagskonferencer, der alle finder sted i selve messehallen, samt et ikke nærmere fastlagt antal workshops og event,

  Frem til DMF 2020 i maj næste år vil messen løbende blive markedsført i såvel danske som udenlandske medier – i form af artikler, annoncer og deltagelse på internationale messer. Hertil kommer messens egen hjemmeside www.danishmaritimefair.dk, sociale medier og direct mail og invitationer.

  Hvis du er interesseret i at reservere en stand på DMF 2020 kan du allerede nu kontakte:

  Jacob Ekstrøm
  Sales & Relation Manager
  BC Hospitality Group
  M +45 81884844
  jaek@bchg.dk

  Hvis du vil vide mere om DMF 2020 kan du kontakte:

  Rene Wittendorff
  CEO
  Danish Maritime Fair
  M +45 7020 4155.
  rw@maritimedanmark,dk

  (Visited 12 times, 1 visits today)