Maersk køber sig ind i sporings-selskab

  0
  REKLAMA

  Traxens udstyret gør det muligt at spore en container, uanset hvor den befinder sig og kan ses som et yderligere skridt i bestræbelserne på at digitalisere industrien.
  Med erhvervelsen af aktier i Traxens får Maersk samme rettigheder som MSC og CMA CGM.

  “At skabe synlighed i forhold til at følge tilstanden i og lokationen af containergods bringer Maersks strategi om at tilbyde digitale end-to-end løsninger til live. Efter at have været pioner på IoT-teknologien i vores flåde af kølecontainere er vi glade for at gå sammen med Traxens og samarbejde om det store potentiale indenfor connectede containere,” udtaler Ingrid Uppelschoten Snelderwaard, der er Head of Equipment i Maersk og fortsætter:

  “Med denne investering ser vi frem til at arbejde med nøglespillere i industrien om at fremme løsninger indenfor connectede produkter og teknologier for høj-værdi fragt.”

  I Traxens glæder direktør Jacques Delort sig over, at han med tre af industriens ledende virksomheder i ejerkredsen kan accelerere selskabets internationale udvikling og medvirke til at gøre Traxens løsning til en global markedsstandard.

  De tre mastodonter på containershipping markedet sidder ifølge Alphaliner til sammen på godt 44 pct. af den globale kapacitet målt på antal teu.

  Maersks ordre på 50.000 enheder er på linje med det antal, som de to øvrige storaktionærer har bestilt.

  Kilde: World Maritime News

  (Visited 10 times, 1 visits today)